x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Poszukiwany, poszukiwana.
- Hexados
- Gatunek: Panthera leo
- Data urodzenia: 20 maja 2017
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 65
- Zręczność: 55
- Percepcja: 30
- Kontakt:
Poszukiwany, poszukiwana.
Poszukuję, a może raczej chcę zostać odnalezionym przez chętnych do sesji.
Co w trawie piszczy?
Sesje główne:
- walki. Fajnie jest powalczyć, ale nie wszyscy lubią ginąć. Chcesz powalczyć na mniej poważnych warunkach, dać walce początek do rozpoczęcia przemiany swojej postaci lub stworzenia nowej relacji bądź motywu? Zapraszam.
- stado. Tu jestem otwarty na propozycje.
Sesje poboczne:
- marginesy skupiające się na aspektach poznawczych, wymiany informacji, interakcyjnych. Chcecie poznać Hexadosa lub pragniecie, aby poznał waszą postać? Zapraszam serdecznie. Relacje od przelotnych znajomości po wrogość na różnych fantazjach skończywszy
- przejrzałem zarchiwizowane polowania i z chęcią rozegrałbym takowe. Twoja postać nie musi być lwem, z chęcią przyjmę tropiciela. Na początku zapolujemy na mniejsze zwierzęta, lecz z czasem dopadniemy większe gatunki.
- szkolenia, jesteś zainteresowany cyferkami? Chciałbyś podbić swoje statystyki i przy okazji dodać do nich przygodę, sprawdzić aby stały się czymś więcej niż liczbą? Zapraszam
DAJ ZNAĆ ZOSTAWIAJĄC POSTA
Co w trawie piszczy?
Sesje główne:
- walki. Fajnie jest powalczyć, ale nie wszyscy lubią ginąć. Chcesz powalczyć na mniej poważnych warunkach, dać walce początek do rozpoczęcia przemiany swojej postaci lub stworzenia nowej relacji bądź motywu? Zapraszam.
- stado. Tu jestem otwarty na propozycje.
Sesje poboczne:
- marginesy skupiające się na aspektach poznawczych, wymiany informacji, interakcyjnych. Chcecie poznać Hexadosa lub pragniecie, aby poznał waszą postać? Zapraszam serdecznie. Relacje od przelotnych znajomości po wrogość na różnych fantazjach skończywszy
- przejrzałem zarchiwizowane polowania i z chęcią rozegrałbym takowe. Twoja postać nie musi być lwem, z chęcią przyjmę tropiciela. Na początku zapolujemy na mniejsze zwierzęta, lecz z czasem dopadniemy większe gatunki.
- szkolenia, jesteś zainteresowany cyferkami? Chciałbyś podbić swoje statystyki i przy okazji dodać do nich przygodę, sprawdzić aby stały się czymś więcej niż liczbą? Zapraszam
DAJ ZNAĆ ZOSTAWIAJĄC POSTA
- Abraham
- Gatunek: Wielbłąd arabski
- Data urodzenia: 11 lis 2016
- Waleczność: 35
- Percepcja: 50
- Kontakt:
Wziąłbym treninga jakiego co o nich dzisiaj żem czytał. Nie wiem tylko czy Abraham przeżyje i jest sens go expić i czy wytrzymałbyś z nim jeden na jeden xD
- Hexados
- Kontakt:
Za puchaty? Och, cios w samo serce puszystego lwa. Hexados nie jest puszysty tylko gruby/umięśniony puszysty³. Może sesyjka w takim razie, żeby puchaty dowiedział się nieco o SG fabularnie?
Jak przeżyjesz to daj znać
- Mane
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 01 mar 2014
- Zdrowie: 81
- Waleczność: 60
- Zręczność: 50
- Percepcja: 40
- Kontakt:
Jakaś walka, jakaś szarpanina, jakieś porwanie przez Manea?
Może chce wstąpić do Bractwa, bo chyba by tam pasował. Mógłby nawet zostać niewolnikiem Manea, ale to chyba średni pomysł.
Może chce wstąpić do Bractwa, bo chyba by tam pasował. Mógłby nawet zostać niewolnikiem Manea, ale to chyba średni pomysł.
- Hexados
- Kontakt:
Może sesja zapoznawcza i opowiesz nieco Hexadosowi o MB? On nie zna okolicznych stad, a potem zobaczymy jak to się potoczy. Na fantazje kidnaperskie przyjdzie czas
- Mane
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 01 mar 2014
- Zdrowie: 81
- Waleczność: 60
- Zręczność: 50
- Percepcja: 40
- Kontakt:
A nie lepiej to... wszystko połączyć? Mogą być "fantazje kidnaperskie", jak to zostało przez Ciebie określone, mogą te fantazje być... trochę ostrzejsze, jeśli oczywiście chcesz. No i przy okazji może być i trochę rozmów, łącznie z opowiedzeniem o MB.
Jakby co to wysłałem również PW.
Jakby co to wysłałem również PW.
- Arlekin
- Gatunek: Kot czarnołapy
- Data urodzenia: 30 cze 2017
- Specjalizacja: Szaman poziom 1
- Waleczność: 10
- Zręczność: 20
- Percepcja: 60
- Kontakt:
Jak mam fantazję z demonami to mogę liczyć na margines z Hexadosem w roli ofiary rytuału? To jest prawie jak porwanie tylko bez tortur.