> Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
Z lekkim opóźnieniem, ale nadszedł wreszcie czas na rozdanie prezentów! Nie zapomnijcie wrzucić waszych prac na forumowego deviantarta. Dzięki wszystkim za udział i miłego otwierania prezentów!
► Pokaż Spoiler
Rysunki:
Namora od Alfajiri
Mjinga od Anubisa
Uhari od Ariego
Nana od Chiniego
Chini od Enasalin
Ragir od Fedhy
Nilima od Fo
Maer od Guntera
Alfajiri od Falki
Anubis od Haribu
Lapis od Ilangi
Fo od Kisasi
Ilanga od Lapisa
Rea od Maera
Helmut od Mertseger
Falka od Mjingi
Shantee od Moyo
Fedha od Namory
Ari od Nany
Moyo od Newtona
Kisasi od Nilimy
Roho od Ragira
Narwal od Rei
Enasalin od Roho
Haribu od Shantee
Mertseger od Uhariego
Wiersze:
Tib od Athastana
Athastan od Dhahabi
Taharaki od Roho
Dhahabi od Taharaka
Roho od Tiba
Mjinga ma wspaniały uśmiech, taki w jej stylu I ślicznie uchwycona heterochromia w oczku! ♥
Uhari widać, że na podryw idzie - szkoda, że ten wspaniały fryz pewnie za długo mu się już nie utrzyma, bo kastrat </3 ♥
Shanteeroth ma piękny błysk w oku, kurczę jak patrze na rysunek to myślę: cała ona!
Jak wszystkie postaci zresztą Wspaniałe prace!
Wierszyk też idealnie oddaje to, co chciałam uchwycić Taharakiem; oddany cały on no!
Dziękuję ślicznie wszystkim i każdemu z osobna za wspaniałe prezenty oraz każdy uśmiech i błysk w oku, którego mi dostarczyły ♥
z powodu pewnych dolegliwości, grzywa Uhariego zaczyna wypadać gęstymi kłębami... prowizoryczna refka
Bardzo dziękuję za pracę, zakochałam się w nosku wyszedł tak bardzo realistycznie
Pracę zaraz dodam do swojej karty postaci, jeszcze raz dziękuję za uroczą