Taki wielki orzech, idealnym pod rozbicie komuś durnego łba
Jednak zamiast użyć orzechu zgodnie z sugestią ducha rzuciła z całych sił w tykwy. niczym we wroga którego chciała by zabić
waleczność
Qatila wyrzuca 3d100:
99, 28, 28
99, 28, 28
Hmm podobało jej się gdy tykwy leciały. Chwyciła lwa za wszarz i postanowiła sprawdzić czy i ten równie dobrze będzie je kosił swoim ciałem
waleczność
Qatila wyrzuca 3d100:
8, 66, 68
8, 66, 68
nie on nie był dobrzy do zastąpienia orzecha.
Rzucaj póki nie uciekł!
Jak mówił duch tak Qat zrobiła nie dając chwili na ucieczkę lwu i rzucając bardziej w niego niż w tykwy. znów nie przejmowała się z umiarem sił
waleczność
Qatila wyrzuca 3d100:
57, 57, 3
57, 57, 3
Zabawne! Próbuj dalej. wyobraź sobie że to głowy surykatek
Uśmiech gdy sobie to wyobraziła był wielki i znów chcąc rozbić tykwy rzuciła z całych sił orzechem
waleczność
Qatila wyrzuca 3d100:
89, 44, 64
89, 44, 64
-Certolone surykatki
wkurzała się lwica i popatrzyła na lwa
-nic nie mów
Ostrzegła i z pełną siłą ciepnęła orzechem
waleczność
Qatila wyrzuca 3d100:
69, 2, 53
69, 2, 53
Teraz to się boje
Qat podeszła do tykw i przyjrzała się im. Potem popatrzyła na lwa
-masz szczęście
Po tych słowach wróciła na miejsce i chwytając kolejny orzech w skupieniu przyjrzała się torowi obierając najlepszą drogę po której powinien polecieć orzech i rzuciła starając się utrafić w zaplanowaną w głowie i dostrzeżoną drogę
percepcja
Qatila wyrzuca 3d100:
1, 65, 56
1, 65, 56
brew jej lekko drgnęła ale lwica nie dała po sobie poznać że jest bliska użycia orzecha do pierwotnie podpowiedzianego jej przez ducha planu, miast tego cisnęła orzechem po łuku w tykwy by wyładować swoją złość
waleczność
Qatila wyrzuca 3d100:
18, 63, 19
18, 63, 19
-może to jest dla mnie sposób-
Powiedziała podnosząc orzech i szykując się do kolejnego rzutu. Znając ją jeśli tykwy zaczęły błagać by o pomoc to pewnie rzucała by celniej.
waleczność
Qatila wyrzuca 3d100:
94, 12, 37
94, 12, 37
-szczerze to mało podoba mi się ta gra. No może gdyby tykwy wydawały jakiś przyjemny dźwięk... może tłuczenia? To było by lepiej
@Mistrz Gry