Przed Wami przedstawiam moją kolekcje, którą w ciąż powiększam.
Na początek zdjęcie nr. 1 na którym widać: komiks Króla Lwa De Agostini chyba z 2011 roku ale nie jestem pewien; dalej kolekcja kaset VHS, czyli KL 1 w dwóch wersjach, KL 2 też w dwóch wersjach i KL 3; kolejne to dwie te same kasety magnetofonowe z 1994 roku z oryginalną polska ścieżka dźwiękowa z filmu; i ostatnie dwie rzeczy to pakiet wszystkich części na DVD, oraz tylko KL 1 na Blu-rayu ( zwykłym i 3D ).

Zdjęcia nr. 2 i nr. 3 to ulotka z kina z 2011 roku kiedy do kin weszła zremasterowana cześć pierwsza Króla Lwa oraz w wersji zwykłej oraz 3D.

Zdjęcie nr. 4 to kolekcja popularnych kiedyś karateczek. Te, które ja mam pochodzą około z drugiej połowy lat 90, produkcji Z&Z Sulejówek z charakterystycznym falowaniem na dole.

Zdjęcie nr. 5 to kolekcja pocztówek. Mam ich chyba 43 sztuki, w tym kilka powtórek.

I jak na razie na koniec puzzle Trefla. Wydaję mi się, że są z lat 90, ale nie jestem pewien.

Jak na razie to tyle, mam kolejne 3 rzeczy zamówione wiec jak dojdą to będę tutaj wstawiał zdjęcia. Jak macie własne kolekcje to zapraszam do ich prezentowania właśnie tutaj.

≈