> Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
Więc tak. Nie ma mnie na forum ponieważ jestem w trzeciej klasie gimnazjum. Ale człowiek też musi mieć przerwy od nauki a ja wypoczywam przy rysowaniu. Więc... Po raz drugi w życiu tworzę zakład z rysunkami na zamówienie. Tamtym razem założyłam i nie odpowiedziałam na pierwsze zamówienie, ale co tam. Grunt to motywacja! Także jeśli chcesz żebym coś narysowała napisz tutaj. A oto próbka moich możliwości ( co jakiś czas jeszcze coś doślę)
To ja się zgłaszam! Podoba mi się jak rysujesz lwiątka (a ja nie umiem robić całych postaci), więc chciałabym moją Jasminkę
I może niezbyt to pedagogiczne, ale nie ma co się zbytnio spinać egzaminami. Odpoczynek to też bardzo ważna rzecz.
Z dala od bliskich, tak nagle rzucił los
W gwarze tajemnic brzmi nowy, nieznany głos
Znad Rzeki Wspomnień obłok unosi się
Dom twój daleki, zgubiony dawno gdzieś
I wtedy czujesz, jak dobrze może być
kiedy bezpiecznym snom już nie zagraża nic
znad rzeki wspomnień księżyc odsuwa mgłę
dom twój daleki, znowu odpływa gdzieś.
szczurek fajny. Jakiego programu używasz?
Przydałoby się tej Siri czy jak ona tam miała jednak zmienić design, bo to co przerobiłaś kolorystycznie z ava na starym KLu to była cudza postać :V
Dzięki Corel Painter Essentials a teraz Medibang.
Adoptowałam tą postać i miała już taki wygląd tyle że z fioletowymi uszami. Zmieniłam kolor bo fioletowe były nienaturalne. Avatar był jako lwiatko więc jak postać dorosła musiałam narysować większą. I szczerze nie wpadłam że może być coś nie tak bo przecież wiele osób bierze avatar z galerii a potem samemu go rysuje. Powinnam przy rysunku napisać że wzorowane na ....?