x
Newsy
  • 07.04.2024
  • Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
  • 06.04.2024
  • Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
  • 07.03.2024
  • Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
  • 04.02.2024
  • Postacią Miesiąca został Tauro
  • 31.01.2024
  • Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
  • Aktualności fabularne
  • > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
  • Przewrót na Lwiej Ziemi
  • > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
  • Gniew Przodków
  • > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
  • Epidemia w dżungli
  • > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
  • Szkarłatne Grzywy
  • > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Suwak
Lwia Skała
Wodopój Las Kanion Termitiery Jezioro ZZ Wulkan Góry LS Jaskinie Kilimandżaro Upendi Drzewo życia Wielki Wodospad Zakątek Przodków Oaza Ruiny Pustynia Ciernisko Cmentarz Pole bitwy Zarośla Bagno Słone jezioro Gejzery Góry ZZ Wielka woda Jezioro szmaragdowe Jezioro flamingów Kaskada Grobowiec Rzeka Wąwóz Dżungla Pustkowia Równina Rzeka 2 Sawanna 2 Rzeka 3 Las namorzynowy Dolina wichrów Nadrzecze Dolina LS Drzewo życia Sawanna LZ Skała Wolności Wschodnia Oaza Wydmy Las MB Jezioro MB Wybrzeże

Przypadek, czy przeznaczenie? [Ragir, Berghi]

Awatar użytkownika
Berghi
Gatunek: Lew
Data urodzenia: 31 gru 2012
Waleczność: 40
Zręczność: 70
Percepcja: 40
Kontakt:

Re: Przypadek, czy przeznaczenie? [Ragir, Berghi]

Post autor: Berghi » 02 sty 2020, 16:15

Jej ciało przestało jej słuchać i zaczęło oddawać się zabawie Ragira w całości. Mruczała, jej oddech stawał się niespokojny i nierównomierny. Miała dość i jednocześnie chciała jeszcze więcej. Po przystąpieniu do znanego wszystkim aktu przestała myśleć o aktualnym stanie rzeczy, wróciła do przeszłości i swojego dawnego związku, przypominając sobie wspaniałe chwile, by zapomnieć o tym co w tym czasie działo się z jej ciałem.

? 02.01 - 24.01 ?

Awatar użytkownika
Ragir
Król
Król
Data urodzenia: 10 sie 2016
Specjalizacja:
rzemieślnik 3
Rzemieślnik 3
zbrojmistrz
Zbrojmistrz
zbieracz
Zbieracz
garbarz
Garbarz
wpjownik 1
Wojownik 1
Zdrowie: 100
Waleczność: 69
Zręczność: 59
Percepcja: 30

Post autor: Ragir » 02 sty 2020, 16:23

Ja w przeciwieństwie do królowej nie miałem czego rozpamiętywać czy wspominać. Trwało to trochę a kiedy nastał finał pozwoliłem sobie głośno ryknąć, an tyle by echo niósł mój głos po jaskiniach. Po wszystkich położyłem się obok krłowej i liznałem ja w policzek. Czułem sie bardzo dobrze i humor mi dopisywał. Najchętniej teraz położyłbym się spać.

Awatar użytkownika
Berghi
Kontakt:

Post autor: Berghi » 02 sty 2020, 16:30

Z transu myślowego wydobył ją ryk Bliznopyskiego i nieprzyjemne uczucie w dolnych partiach ciała, zaraz potem zdyszana lwica mogła ujrzeć właściciela czerwonych ślepi leżącego u jej boku. Na jego liźnięcie odpowiedziała szturchnięciem go nos o nos. Musiała to rozegrać w jak najlepszy sposób jeśli chciała opuścić jego kryjówkę żywa i w jednym kawałku.
- Dziękuję, naprawdę było przyjemnie. - powiedziała unosząc kąciki warg i trącając go swoim pyszczkiem w brodę.
Potem wiedząc iż samiec zapewne nieco się zmęczył, zamknęła ślepia. Nie zamierzała jednak zasnąć, a jedynie uśpić jego uwagę. Zamierzała zwiać, gdy i on postanowi zmrużyć ślepia.

? 02.01 - 24.01 ?

Awatar użytkownika
Ragir
Król
Król
Specjalizacja:
rzemieślnik 3
Rzemieślnik 3
zbrojmistrz
Zbrojmistrz
zbieracz
Zbieracz
garbarz
Garbarz
wpjownik 1
Wojownik 1

Post autor: Ragir » 02 sty 2020, 16:48

Lekko oblizałem pysk i przeciągnąłem się.
-No widzisz królowo- Zaśmiałem się lekko- Pamiętaj jednak naszą umowę jedno dziecko idzie do mnie- Ja tam nie znałem się na kwestiach płodności i innych takich. Liczyłem, że ta jednak będzie w stanie dotrzymać swego... królewskiego słowa. Znajdę ją prędzej czy później. Wydałem z siebie pomruk i lekko otarłem łeb o jej kark. Położyłem łeb na łapach i zamknąłem powieki. Czułem się dość błogo i było mi bardzo dobrze.
-Dobranoc moja pani- Rzekłem jeszcze i zasnąłem, wydajać z siebie lekkie chrapanie.

Awatar użytkownika
Berghi
Kontakt:

Post autor: Berghi » 02 sty 2020, 16:54

Posłała mu jeszcze jeden wymuszony uśmiech i pokręciła łbem przytakująco. Potem leżała i udawała, że śpi. Może trochę to trwało, ale w końcu usłyszała lekkie chrapanie samca. Otworzyła ślepia i sprawdziła, czy na pewno śpi. Potem korzystając z okazji jak najciszej to możliwe wstała na równe łapy. Spojrzała na śpiącego lwa i wykrzywiła pysk w wyraz niezadowolenia i pogardy, po czym wolnym i czujnym krokiem udała się do wyjścia opuszczając kryjówkę kanibala. Gdy tylko była już na zewnątrz pobiegła ile sił w nogach na tereny nizinne, sawanny w stronę swojego domu.

z/t

? 02.01 - 24.01 ?

Awatar użytkownika
Ragir
Król
Król
Specjalizacja:
rzemieślnik 3
Rzemieślnik 3
zbrojmistrz
Zbrojmistrz
zbieracz
Zbieracz
garbarz
Garbarz
wpjownik 1
Wojownik 1

Post autor: Ragir » 02 sty 2020, 16:58

Spałem twardo może za bardzo ale po takiej zabawie warto trochę sobie pospać. Zbudziłem się spory czas potem. Nie widziałem lwicy ale nie zdziwiło mnie to. W końcu sam rzekłem, że jak mi się odda to może iść. Trochę szkoda. Miło jest czasem spędzić trochę czasu z lwicą. Przeciągnąłem się i poszedłem sobie dalej. Wcześniej zapamiętując dokładniej woń jasnej lwicy.
zt

Odpowiedz

Wróć do „Zakończone”