Zaśmiała się krótko. Nie miała pewności jak powinna rozumieć jego słowa i czy chciał, żeby została teraz czy może... na dłużej. Nie zastanaiwała się jednak nad tym bo uważała, że prędzej czy później sprawa rozwiąże się sama.
- Nie zawsze można być aniołem - rzuciła lekkim tonem, mrucząc cicho pod nosem czując ciepły pocałunek na łopatce.
Nie chciała być przesadnie bezwstydna i nie wiadomo jak mocno upierdliwa dlatego pozwalała Dwugrzywemu na wszelkie czułości, sama raczej pozostawała bierna. Jakby się krępowała. Chociaż chyba nie było to prawdą. Ale... No nie chciała go też do siebie zniechęcić. Mimo wszystko. Przesunęła delikatnie ogonem samym tylko pędzelkiem łaskocząc samca gdzieś tam przy bioderku.
@Ragir
x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Dwa razy do tej samej rzeki? [Taimi & Ragir]
- Ragir
- Król

- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 10 sie 2016
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 69
- Zręczność: 59
- Percepcja: 30
-Aniołki są nudne- Wyszczerzyłem lekko kiełki do lwicy. Nie przeszkadzało mi nastawienie lwicy. Nie oczekiwałem od razu nie wiadomo czego. Tak jest w porządku, dla mnie przynajmniej. Jako, że pociągała mnie i podobał mi się tez nie chciałem wykonać nazbyt nachalnego ruchu aby ja nie spłoszyć. No cóż, przynajmniej względem jej, bo inne to mnie mało interesujące w tym kontekście.
Zamruczałem i otarłem się pyskiem o jej karczek i następnie podniosłem sie lekko. Zacząłem obdarowywać lwice pocałunkami na karczku czy też za uszkiem no i łopatkach.
@Taimi
Zamruczałem i otarłem się pyskiem o jej karczek i następnie podniosłem sie lekko. Zacząłem obdarowywać lwice pocałunkami na karczku czy też za uszkiem no i łopatkach.
@Taimi