x
Newsy
  • 07.04.2024
  • Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
  • 06.04.2024
  • Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
  • 07.03.2024
  • Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
  • 04.02.2024
  • Postacią Miesiąca został Tauro
  • 31.01.2024
  • Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
  • Aktualności fabularne
  • > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
  • Przewrót na Lwiej Ziemi
  • > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
  • Gniew Przodków
  • > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
  • Epidemia w dżungli
  • > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
  • Szkarłatne Grzywy
  • > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Suwak
Lwia Skała
Wodopój Las Kanion Termitiery Jezioro ZZ Wulkan Góry LS Jaskinie Kilimandżaro Upendi Drzewo życia Wielki Wodospad Zakątek Przodków Oaza Ruiny Pustynia Ciernisko Cmentarz Pole bitwy Zarośla Bagno Słone jezioro Gejzery Góry ZZ Wielka woda Jezioro szmaragdowe Jezioro flamingów Kaskada Grobowiec Rzeka Wąwóz Dżungla Pustkowia Równina Rzeka 2 Sawanna 2 Rzeka 3 Las namorzynowy Dolina wichrów Nadrzecze Dolina LS Drzewo życia Sawanna LZ Skała Wolności Wschodnia Oaza Wydmy Las MB Jezioro MB Wybrzeże

Sawanna [Arkhantess, Piegus]

Awatar użytkownika
Piegus
Strażnik
Strażnik
Gatunek: lew
Data urodzenia: 12 cze 2019
Specjalizacja:
wpjownik 1
Wojownik 1
Zdrowie: 100
Waleczność: 65
Zręczność: 55
Percepcja: 30
Kontakt:

Re: Sawanna [Arkhantess, Piegus]

Post autor: Piegus » 26 paź 2020, 22:13

-No to ja jestem chyba w takim razie miękka kluchą?- No trochę głupie myślenie. Zaśmiałem sie pod nosem. Nie, nie jestem miękka kluchą ale nie jestem aż tak twardy. chyba.
-Nie no, nie uważam się za ciape- Jak trzeba to przywalę w mordę, od co.
-Z tego co mówisz wydajesz się być pewny siebie i stanowczy- w końcu mówił to z taka łatwością. Nie wiem czy bym cos takiego zrobił. Znaczy juz chciałem zabić pewnego osobnika ale to dla dobra stada...
-skoro tak mówisz- Zawsze z chęcią nauczę sie czegoś. po jego zaczepnym skubnięciu zaśmiałem sie lekko pod nosem i liznąłem go lekko w brodę.

Awatar użytkownika
Arkhantess
Gatunek: Lew.
Data urodzenia: 05 maja 2016
Waleczność: 70
Zręczność: 50
Kontakt:

Post autor: Arkhantess » 29 paź 2020, 19:26

- Tego nie powiedziałem. - Posłał mu lichy uśmiech. - Nie mylisz się. - Odetchnął z ciężkością. Życie nie było proste i nie raz musiał zlać innym mordę by pokazać kto tutaj rządzi. Nie miał zamiaru ulegać, chociaż z drugiej strony? niedawno dołączył do pewnego Klanu, ale czy to słabość? ależ skąd. Musiał być przydatnym. Musiał być silnym. W tym świecie nie ma miejsca dla słabeuszy, więc nie rozumiał dlaczego Piegus zadał mu pytanie o bycie ciapą. Żył, dawał sobie radę, a więc tkwiła w nim siła. - Może mi opowiesz coś o tej krainie? Ile tutaj jest stad? Wiem już o dwóch... - Nie dodawał tego, że do jednego dołączył. Był ostrożny. Bardzo ostrożny.

Awatar użytkownika
Piegus
Strażnik
Strażnik
Gatunek: lew
Data urodzenia: 12 cze 2019
Specjalizacja:
wpjownik 1
Wojownik 1
Waleczność: 65
Zręczność: 55
Kontakt:

Post autor: Piegus » 08 lis 2020, 20:39

-Jasne z chęcią ci powiem co wiem- Rzekłem radośnie- No jesteśmy, lwia ziemia, znaczy. Na zachodzie Szkarłatne Grzywy i...- Zastanowiłem się czy jakieś jeszcze są? Czy słyszałem o czymś? O mrocznym bractwie nie wiedziałem ...
-To chyba tyle- Tak mi sie zdawało- Ale kraina jest ogromna, możliwe, ze coś ejszcze gdzieś ejst ale my nie wiemy- Nie wykluczałem tez takiej opcji.

Awatar użytkownika
Arkhantess
Kontakt:

Post autor: Arkhantess » 10 lis 2020, 19:20

Przeciągnął się mrużąc złociste ślepia. Nie spoglądał już na Piegusa. Obserwował z lekkim znużeniem terytorium lwa, który znajdował się u jego boku. - Rozumiem. - Mruknął niegłośno. - Kiedyś się przejdę po każdym centymetrze tej krainy i oszacuję jej rozmiary. - Katem oka zerknął na piegatego samca. - Sporawe macie te tereny, to trzeba Wam przyznać. - Podrzucił gibko ogonem w górę, niby nerwowo. W dodatku na razie więcej nie miał nic do powiedzenia. Zero pytań. Zero. Czyżby zmęczenie go brało?

Awatar użytkownika
Arkhantess
Kontakt:

Post autor: Arkhantess » 08 gru 2020, 18:23

Lew znużony bezczynnością wstał i stanął przed @Piegusem. - Wybacz, ale czas mnie goni... może innym razem się spotkamy. - Po tych słowach złotooki zniknął gdzieś za rogiem.

/zt.
Kończę stare, nieaktywne wątki, a nuż powrócę do gry na forum. Przepraszam

Odpowiedz

Wróć do „Zakończone”