x
Newsy
  • 07.04.2024
  • Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
  • 06.04.2024
  • Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
  • 07.03.2024
  • Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
  • 04.02.2024
  • Postacią Miesiąca został Tauro
  • 31.01.2024
  • Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
  • Aktualności fabularne
  • > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
  • Przewrót na Lwiej Ziemi
  • > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
  • Gniew Przodków
  • > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
  • Epidemia w dżungli
  • > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
  • Szkarłatne Grzywy
  • > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Suwak
Lwia Skała
Wodopój Las Kanion Termitiery Jezioro ZZ Wulkan Góry LS Jaskinie Kilimandżaro Upendi Drzewo życia Wielki Wodospad Zakątek Przodków Oaza Ruiny Pustynia Ciernisko Cmentarz Pole bitwy Zarośla Bagno Słone jezioro Gejzery Góry ZZ Wielka woda Jezioro szmaragdowe Jezioro flamingów Kaskada Grobowiec Rzeka Wąwóz Dżungla Pustkowia Równina Rzeka 2 Sawanna 2 Rzeka 3 Las namorzynowy Dolina wichrów Nadrzecze Dolina LS Drzewo życia Sawanna LZ Skała Wolności Wschodnia Oaza Wydmy Las MB Jezioro MB Wybrzeże

W pięknych okoliczościach przyrody [Danusia i Crimson]

Danuta
Gatunek: Lew
Data urodzenia: 19 paź 2015
Specjalizacja:
medyk 3
Medyk 3
botanik
Botanik
truciciel
Truciciel
Zdrowie: 100
Waleczność: 41
Zręczność: 47
Percepcja: 67
Kontakt:

Re: W pięknych okoliczościach przyrody [Danusia i Crimson]

Post autor: Danuta » 23 wrz 2023, 20:45

Spojrzała pytająco na Crimsona. Jakież to przygotowania mogą być konieczne przed zwiedzaniem skały? Pewnie jakieś lamparcie sprawy.
- Chętnie się czegoś dowiem, jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia. Na przykład co słychać poza krainą? Już od lat nie podróżowałam dalej niż do dżungli. - zdała sobie sprawę, że ani trochę nie tęskni za krainą na północy skąd pochodziła. Nigdy nawet nie przyszło jej na myśl, żeby kiedyś tam wrócić.
ObrazekgłosKPObrazek

Awatar użytkownika
Crimson
Gatunek: Lampart
Data urodzenia: 25 mar 2021
Specjalizacja:
wpjownik 1
Wojownik 1
Zdrowie: 86
Waleczność: 60
Zręczność: 45
Percepcja: 35
Kontakt:

Post autor: Crimson » 24 wrz 2023, 12:09

Niestety, Crimson nie miał nic ciekawego do powodzenia przez co nie mógł zabłysnąć wiedzą.
— Cóż, niewiele wiem o ziemiach poza tą krainą i drugą, z której pochodzę. Nie chcę nikogo zanudzać opowieściami o terenach, na których się wychowałem, a także co tam jest grane. — powiedział, po czym spojrzał Daturze w oczy.
— Myślę, że możemy już powoli kończyć naszą rozmowę. Chętnie dokończyłbym ją na Lwiej Ziemii z naciskiem na piękne widoki. — zaproponował.
► Pokaż Spoiler

Danuta
Gatunek: Lew
Data urodzenia: 19 paź 2015
Specjalizacja:
medyk 3
Medyk 3
botanik
Botanik
truciciel
Truciciel
Zdrowie: 100
Waleczność: 41
Zręczność: 47
Percepcja: 67
Kontakt:

Post autor: Danuta » 24 wrz 2023, 17:43

Najpierw był taki gadatliwy, a teraz nawet nie miał nic ciekawego do powiedzenia. Szkoda czasu.
- O tym samym pomyślałam. Przede mną jeszcze daleka droga, więc skoro nic mi nie powiesz, to nie ma sensu tu dalej siedzieć. - podniosła się z ziemi i otrzepała futro.
- Do zobaczenia. - pożegnała go krótko i ruszyła w kierunku Lwiej Ziemi.

ZT
ObrazekgłosKPObrazek

Awatar użytkownika
Crimson
Gatunek: Lampart
Data urodzenia: 25 mar 2021
Specjalizacja:
wpjownik 1
Wojownik 1
Zdrowie: 86
Waleczność: 60
Zręczność: 45
Percepcja: 35
Kontakt:

Post autor: Crimson » 25 wrz 2023, 19:51

— Do zobaczenia. — rzeknął Crimson i ruszył w stronę wodopoju. Dzięki spotkaniu z samicą dowiedział się całkiem ciekawych faktów na temat tutejszych terenów. Lwia Ziemia, czyli tak nazywa się stado zamieszkujące tutejsze ziemie i sprawujące władze, no cóż, lepiej nie zachodzić im za skórę.

ZT
► Pokaż Spoiler

Odpowiedz

Wróć do „Zakończone”