x
Newsy
  • 07.04.2024
  • Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
  • 06.04.2024
  • Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
  • 07.03.2024
  • Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
  • 04.02.2024
  • Postacią Miesiąca został Tauro
  • 31.01.2024
  • Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
  • Aktualności fabularne
  • > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
  • Przewrót na Lwiej Ziemi
  • > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
  • Gniew Przodków
  • > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
  • Epidemia w dżungli
  • > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
  • Szkarłatne Grzywy
  • > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Suwak
Lwia Skała
Wodopój Las Kanion Termitiery Jezioro ZZ Wulkan Góry LS Jaskinie Kilimandżaro Upendi Drzewo życia Wielki Wodospad Zakątek Przodków Oaza Ruiny Pustynia Ciernisko Cmentarz Pole bitwy Zarośla Bagno Słone jezioro Gejzery Góry ZZ Wielka woda Jezioro szmaragdowe Jezioro flamingów Kaskada Grobowiec Rzeka Wąwóz Dżungla Pustkowia Równina Rzeka 2 Sawanna 2 Rzeka 3 Las namorzynowy Dolina wichrów Nadrzecze Dolina LS Drzewo życia Sawanna LZ Skała Wolności Wschodnia Oaza Wydmy Las MB Jezioro MB Wybrzeże

Niekontrolowane Spotkanie [Raisa,Ragir]

Awatar użytkownika
Raisa
Gatunek: Lew Afrykański
Data urodzenia: 04 sty 2018
Waleczność: 60
Zręczność: 61
Percepcja: 30
Kontakt:

Re: Niekontrolowane Spotkanie [Raisa,Ragir]

Post autor: Raisa » 23 kwie 2019, 23:32

Siedziała cały czas machając ogonem przy jego obecności.
- Może i prawda ale jesteś moją rodziną więc nie powinien mi zabraniać spotykania się z wami - odpowiedziała krótko do kuzyna. Faktycznie biała coś ze złoziemki, czyli niezależność i upartość oraz siłę w której w niej drzemie. Była jeszcze młoda tak naprawdę, nie wiedziała na dobrą sprawę gdzie jest jej prawdziwe miejsce dlatego wszystko może się zdarzyć.
- Po co miałabym się przejmować taką drobnostką? drogi Ragirze - zapytała się spokojnie.

Awatar użytkownika
Ragir
Król
Król
Gatunek: Lew
Data urodzenia: 10 sie 2016
Specjalizacja:
rzemieślnik 3
Rzemieślnik 3
zbrojmistrz
Zbrojmistrz
zbieracz
Zbieracz
garbarz
Garbarz
wpjownik 1
Wojownik 1
Zdrowie: 100
Waleczność: 69
Zręczność: 59

Post autor: Ragir » 24 kwie 2019, 20:17

-Może- Machnąłem ogonem-Skoro to drobnostka- No to była jej opinia. Spojrzałem na niebo.
-Wracaj lepiej na lwia ziemię- Nie był to rozkaz ale dobra sugestia. Nie jest u siebie i lepiej aby wracała, inaczej faktycznie będę musiał ją zabrać do lochów. Zlustrowałem ją wzrokiem.

Awatar użytkownika
Raisa
Gatunek: Lew Afrykański
Data urodzenia: 04 sty 2018
Waleczność: 60
Zręczność: 61
Kontakt:

Post autor: Raisa » 24 kwie 2019, 20:25

Lwica machnęła ogonem spokojnie nie okazując negatywnych uczuć wobec swojego kuzyna. Była rozdarta w takim momencie pomiędzy Złą Ziemią, a Lwią Ziemią. Doskonale wiedziała, że większość rodziny pochodzi od strony Ragira. Westchnęła cicho w kierunku spoglądając na Lwią Skałę co było można zauważyć niechęć tak naprawdę.
- Czemu nie możemy jeszcze porozmawiać, jeśli mam zamiar iść dalej na poszukiwanie własnej siostry. Wiem, że jestem z wrogiego stada jednakże czuję rozdarcie tak naprawdę - odparła krótko doskonale wiedząc, że jedyną osobą w tym momencie która może wysłuchać to bliski kuzyn od strony brata, matki.
- Nikt na Lwiej Ziemi prawie nie pozostał mi no jedynie kuzynka ale to jedyny filar, a reszta to obcy dla mnie jednakże... - nie dokończyła zdania, wstając z ziemi chcąc zasygnalizować, że lepiej będzie jak zniknie z tych terenów. Zbliżyła się do Ragira, wtedy polizała go w pyszczek i otarła się o jego bok. A może i była nim zainteresowana kto tam wie, ale uznała że to naderemne.

Lwica jednak nic dalej nie mówiła, dlatego cofnęła się o kilka kroków do tyłu ale uważnie, żeby nie wpaść do rzeki z krokodylami na czele. Odwróciła się i powiedziała jedynie.
- Do zobaczenia kuzynie, o ile można tak to powiedzieć - wypowiedziała się żegnając swojego kuzyna. Przeszła na tereny Lwiej Ziemi i zniknęła w gąszczu wysokich traw sawanny.

z.t

Odpowiedz

Wróć do „Zakończone”