x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Zgłoszenia na Mistrzów Gry
-
Helmut
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 06 lut 2011
- Zdrowie: 0
- Waleczność: 0
- Zręczność: 0
- Percepcja: 0
- Kontakt:
Zgłoszenia na Mistrzów Gry
Chętni na zostanie Mistrzem Gry proszeni są o zgłoszenie się w tym temacie. Możecie opisać jakie akcje chcielibyście prowadzić oraz wasze doświadczenie.
- Tamu
- Data urodzenia: 21 cze 2017
- Specjalizacja:

- Zdrowie: 100
- Waleczność: 30
- Zręczność: 60
- Percepcja: 60
- Kontakt:
Dzień dobry, kłaniam się nisko.
Mistrz Gry z sześcioletnim doświadczeniem (co oznacza, że gram od 11 roku życia) bardzo chętnie przyjmie tę fuchę. Prowadziłem sesje w ponad 10 systemach papierowych RPG, następnych kilka jest mi całkiem dobrze znanych. Kilkukrotnie tworzyłem własne systemy, między innymi ten obecny tutaj. Staram się prowadzić tak, żeby gracze mieli jak największą frajdę z rozgrywki. Miło mi będzie udzielać się również tutaj.
Mistrz Gry z sześcioletnim doświadczeniem (co oznacza, że gram od 11 roku życia) bardzo chętnie przyjmie tę fuchę. Prowadziłem sesje w ponad 10 systemach papierowych RPG, następnych kilka jest mi całkiem dobrze znanych. Kilkukrotnie tworzyłem własne systemy, między innymi ten obecny tutaj. Staram się prowadzić tak, żeby gracze mieli jak największą frajdę z rozgrywki. Miło mi będzie udzielać się również tutaj.
- Athastan
- Data urodzenia: 25 cze 2015
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 0
- Waleczność: 32
- Zręczność: 50
- Percepcja: 70
- Kontakt:
Ja również chciałbym dorzucić swoją cegiełkę do pracy MG. Miałem do czynienia z tą funkcją na 2 PBF'ach, czasem również prowadzę RPG papierowe dla znajomych, więc jakieś obeznanie z tematem posiadam.
Na poprzednim forum zajmowałem się głównie (choć nie tylko) regularnymi akcjami typu polowania, tu zaś pragnąłbym zająć się nieco szerszym spektrum.
Na poprzednim forum zajmowałem się głównie (choć nie tylko) regularnymi akcjami typu polowania, tu zaś pragnąłbym zająć się nieco szerszym spektrum.
Każdy rytuał niewłaściwe stosowany może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu.
Pierwszy Szaman przypomina - nigdy nie używaj cebuli w celach magicznych!
Cały Ath
Pierwszy Szaman przypomina - nigdy nie używaj cebuli w celach magicznych!
Cały Ath
- Nondo
- Data urodzenia: 12 gru 2015
- Waleczność: 50
- Zręczność: 40
- Kontakt:
Powiem od razu że mam kompletne zero doświadczenia. Ale nigdy nie próbowałam bawić się w MG. Ale może warto kiedyś zacząć, prawda? Tym bardziej że jak widzę, nie ma nas jeszcze tak wiele. Jeżeli jest jakaś osoba która miałaby cierpliwość i czas wytłumaczyć, co powinnam robić. Mogę się zająć na początek akcjami bardziej uzależnionymi od systemu i prostszymi. Typu polowania lub walki, czy coś podobnego.

- Narie
- Data urodzenia: 06 mar 2018
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 85
- Waleczność: 50
- Zręczność: 40
- Kontakt:
Ja również chętnie pomogę! Wielkiego doświadczenia nie mam, ale szybko takie rzeczy łapię. W zasadzie obojętnie mi jakie będę prowadzić akcje, choć najchętniej spróbowałabym wszystkiego po trochu