x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
OGIEŃ!!!
- Berghi
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 31 gru 2012
- Waleczność: 40
- Zręczność: 70
- Percepcja: 40
- Kontakt:
OGIEŃ!!!
Jeśli ktoś kojarzy choć odrobinę postać Berghi z fabuł lub historii zapewne wie, że była wielką przywódczynią wielkiej armii (jeśli nie, to teraz o tym piszę xd). W jej skład wchodzić mogą nie tylko lwy, ale także inne stworzenia afrykańskiej fauny, które przygarniała, dbała o ich dobro i obiecała dać lepsze jutro. Zyskała ich przychylność, dlatego też walczyli w jej imieniu i wspierali jej idee oraz ambitne cele, które na bieżąco sobie wyznaczała. To ekipa zgranych, oddanych i lojalnych person. (od ptaków, przez lwy, lamparty, gepardy etc.)
Tak, więc jeśli miałby ktoś ochotę pograć taką postacią udzielę więcej informacji i przybliżę bardziej szczegółowo historię Berghi.
Drugą rzeczą są pupile "dzieci", które zawsze towarzyszyli lwicy w jej działaniach w postaci trzech kobr (np. egipska, czarnoszyja, czarnobiała), które przygarnęła jako jaja po śmierci ukochanego i swojego dziecka. Gady stały się jej na tyle oddane, że zrobią dla niej wszystko, a sama ich obecność przy lwim boku napawa wrogów strachem. Zainteresowanym mogę udzielić więcej informacji.
GORĄCO ZAPRASZAM!!! CIEKAWE FABUŁY GWARANTOWANE!!!
Tak, więc jeśli miałby ktoś ochotę pograć taką postacią udzielę więcej informacji i przybliżę bardziej szczegółowo historię Berghi.
Drugą rzeczą są pupile "dzieci", które zawsze towarzyszyli lwicy w jej działaniach w postaci trzech kobr (np. egipska, czarnoszyja, czarnobiała), które przygarnęła jako jaja po śmierci ukochanego i swojego dziecka. Gady stały się jej na tyle oddane, że zrobią dla niej wszystko, a sama ich obecność przy lwim boku napawa wrogów strachem. Zainteresowanym mogę udzielić więcej informacji.
GORĄCO ZAPRASZAM!!! CIEKAWE FABUŁY GWARANTOWANE!!!

? 02.01 - 24.01 ?
- Lyanna
- Valarjar

- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 04 wrz 2016
- Specjalizacja:

- Zdrowie: 35
- Waleczność: 58
- Zręczność: 66
- Percepcja: 38
- Kontakt:
Nie widzę nic złego w tym, że ktoś się na czymś wzoruje, coś w jakiś sposób inspirowane jest ok. Wiadomo, że nic nie jest w 100% takie samo i wszystko potoczyć może się inaczej. ;v

- Moyo
- Gatunek: lew
- Data urodzenia: 22 mar 2017
- Waleczność: 65
- Zręczność: 45
- Percepcja: 40
- Kontakt:
Ja też nie. Moyo też jest wzorowany, a jego charakter i tak ułożył mi się kompletnie inaczej niż chciałam. Także, też nie mam nic przeciwko inspiracji jakimiś postaciami
Przepraszam jeśli to tak zabrzmiało.