x
Newsy
  • 07.04.2024
  • Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
  • 06.04.2024
  • Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
  • 07.03.2024
  • Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
  • 04.02.2024
  • Postacią Miesiąca został Tauro
  • 31.01.2024
  • Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
  • Aktualności fabularne
  • > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
  • Przewrót na Lwiej Ziemi
  • > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
  • Gniew Przodków
  • > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
  • Epidemia w dżungli
  • > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
  • Szkarłatne Grzywy
  • > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Suwak
Lwia Skała
Wodopój Las Kanion Termitiery Jezioro ZZ Wulkan Góry LS Jaskinie Kilimandżaro Upendi Drzewo życia Wielki Wodospad Zakątek Przodków Oaza Ruiny Pustynia Ciernisko Cmentarz Pole bitwy Zarośla Bagno Słone jezioro Gejzery Góry ZZ Wielka woda Jezioro szmaragdowe Jezioro flamingów Kaskada Grobowiec Rzeka Wąwóz Dżungla Pustkowia Równina Rzeka 2 Sawanna 2 Rzeka 3 Las namorzynowy Dolina wichrów Nadrzecze Dolina LS Drzewo życia Sawanna LZ Skała Wolności Wschodnia Oaza Wydmy Las MB Jezioro MB Wybrzeże

Szukam do dram...

Awatar użytkownika
Shanteeroth
Gatunek: Lew
Data urodzenia: 04 sie 2015
Specjalizacja:
medyk 2
Medyk 2
Waleczność: 40
Zręczność: 55
Percepcja: 60

Szukam do dram...

Post autor: Shanteeroth » 25 mar 2019, 18:09

Generalnie jestem głupiutkim człowiekiem, który uwielbia krzywdzić swoje postaci. Ponadto od dłuższego czasu zastanawiam się nad stworzeniem nowej męskiej postaci, jako że facetami jakoś zawsze lepiej mi się mimo wszystko grało ^^'

Postacią, taką pierwszą kiedykolwiek, do której się przywiązałam był pewien jegomość, którego z uporem maniaka rzucam na różne fora - bo, po prostu, cholernie dobrze mi się nim pisze. Zawsze jako element przeszłości przewija się utrata ukochanej, którą kochał całym sercem - a która najzwyczajniej nie odwzajemniała jego uczuć. Zależnie od forów, temat miał nieco inny wydźwięk: zdradziła go z jego przyjacielem, okazało się, że w ogóle była z tych... hmmm... mniej monogamicznych, miała dosć dobrodusznego i opiekuńczego faceta, przez co ruszała w przygodę z typowym bad boyem poszukując nowych wrażeń... Ogólnie ogranicza nas tylko wyobraźnia, mawiają. Początkowo nawet historia miała inny wydźwięk, pierwowzór utracił rodzeństwo i obwinial sam siebie o ich śmeirć, potem odnalazł siostrę, ona go nienawidziła bo nawalił etc.

Chodzi o to, że chciałabym znaleźć dla mojego ziomeczka jakiegoś punktu zaczepienia. Czy to dawna miłość, czy jakikolwiek element mogący być źródłem dram i cierpień - rozważę wszystko i pewnie wszystko finalnie zaakceptuję. Chciałabym po prostu ruszyć z postacią, która ma już jakieś relacje. Oczywiście jeśli macie inny pomysł, kogoś Wam brakuje w historii i wpasowałby się ziomeczek, o którym myślę - dajcie znać!

Krótki opis postaci: małomówny, raczej introwertyk, sprawiajacy wrażenie jakoby na niczym mu nie zależało, a tak naprawdę bardzo opiekuńczy, oddany i lojalny. Masz wrażenie, że cię nie słucha, bo sobie milczy, a tak naprawdę wszystko zapamiętuje. Cichy obserwator, odzywa się tylko kiedy jest pewien, że naprawdę ma coś sensownego do dodania.

Nie mam ani konkretnego imienia, ani wyglądu (chociaż z wizerunku raczej prędzej skłaniałabym się ku lwioziemcom), więc sporo mogę dostosować do ewentualnie zainteresowanej postaci ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Moyo
Gatunek: lew
Data urodzenia: 22 mar 2017
Waleczność: 65
Zręczność: 45
Percepcja: 40
Kontakt:

Post autor: Moyo » 25 mar 2019, 18:34

Napisałam na discordzie ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Shanteeroth
Specjalizacja:
medyk 2
Medyk 2

Post autor: Shanteeroth » 25 mar 2019, 19:01

Dobra, więc mam już jakieś zaczepienie w przeszłości + pozytywną (choć nieco bolesną) relację na teraźniejszość, niemniej jak ktoś ma jakieś dodatkowe pomysły jak mojemu burakowi namieszać w życiorysie - rozpatrzę, why not? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lyanna
Valarjar
Valarjar
Data urodzenia: 04 wrz 2016
Specjalizacja:
łowca 3
Łowca 3
zebra
Zebra
krokodyl
Krokodyl
słoń
Słoń
survivalista
Przewodnik
Zdrowie: 35
Waleczność: 58
Zręczność: 66
Percepcja: 38
Kontakt:

Post autor: Lyanna » 26 mar 2019, 15:44

Odezwę się na discordzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shanteeroth
Specjalizacja:
medyk 2
Medyk 2

Post autor: Shanteeroth » 26 mar 2019, 20:58

Kamilejszon #2675 jak coś, jakby ktokolwiek mnie na disco łapać chciał ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Nabo
Data urodzenia: 18 maja 2016
Specjalizacja:
medyk 3
Medyk 3
alchemik
Alchemik
czyste łapy
Czyste łapy
szaman 2
Szaman 2
Zdrowie: 100
Waleczność: 30
Zręczność: 60
Percepcja: 65
Kontakt:

Post autor: Nabo » 26 mar 2019, 21:00

Cóż, od siebie dorzucić mogę pijaka Nabo. Jakby Shante chciała się trochę upodlić marulowym napojem to zapraszam :D
Obrazek Z wyglądu Nabo to stereotypowy lwioziemiec. Kolor sierści i grzywy są niemal identyczne jak u byłego króla Simby. Największą różnicą pomiędzy szamanem a byłym monarchą jest sylwetka, która jasno wskazuje, że Nabo preferuje raczej bierny tryb życia.

Awatar użytkownika
Shanteeroth
Specjalizacja:
medyk 2
Medyk 2

Post autor: Shanteeroth » 27 mar 2019, 22:23

Ej, a ona zdecydowanie nie nauczona pić, więc może być zabawnie >:)
Więc jak chcesz jakieś marginesy (pato 100%) to mogę nawet zaraz; na fabule zajęta obecnie ;3
Obrazek

Awatar użytkownika
Nabo
Data urodzenia: 18 maja 2016
Specjalizacja:
medyk 3
Medyk 3
alchemik
Alchemik
czyste łapy
Czyste łapy
szaman 2
Szaman 2
Zdrowie: 100
Waleczność: 30
Zręczność: 60
Percepcja: 65
Kontakt:

Post autor: Nabo » 27 mar 2019, 23:50

Super :D W takim razie jutro coś założę i dam ci znać.
Obrazek Z wyglądu Nabo to stereotypowy lwioziemiec. Kolor sierści i grzywy są niemal identyczne jak u byłego króla Simby. Największą różnicą pomiędzy szamanem a byłym monarchą jest sylwetka, która jasno wskazuje, że Nabo preferuje raczej bierny tryb życia.

Awatar użytkownika
Sheeba
Gatunek: Lew afrykański
Data urodzenia: 22 gru 2013
Specjalizacja:
medyk 2
Medyk 2
czyste łapy
Czyste łapy
Waleczność: 35
Percepcja: 61
Kontakt:

Post autor: Sheeba » 28 mar 2019, 9:05

Mogę podrzucić kogoś z moich do jakiś relacji, jak chcesz :D

Awatar użytkownika
Shanteeroth
Specjalizacja:
medyk 2
Medyk 2

Post autor: Shanteeroth » 28 mar 2019, 9:52

Pewnie, że chcę @Sheeba ;3
Jak już ogarnę Nathina (tak, to ta wyżej opisana postać), w sensie zapis założę i akcepta dostanę, to bardzo chętnie mogę Ci go podrzucić do podręczenia jak masz ochotę. Chyba, że masz pomysł na coś oryginalniejszego, czy dla niego, czy dla samej Shanteeroth - jestem dość otwarta na propozycje, a przynajmniej taką mam nadzieję ♥
Obrazek

Odpowiedz

Wróć do „Archiwum ogłoszeń”