-Coś nie tak?- Spojrzałem na nią kątem oka.
Jej reakcja i zachowanie nie uszły jednak mojej uwadze. Po zadaniu pytania jednak zamyśliłem się trochę.
-Nim rozdzielę funkcje wolałbym się upewnić kogo an co stać. Nie chce dawać pozycji ze względu na pokrewieństwo czy sympatię- Rzekłem w końcu i lekko zastrzygłem uchem.
-Każdy zaczyna z czystą kartka i sam sobie może zapracować na pozycję a sam wędrówka też pokaże siłę charakteru- Nie dodawałem, że czym osoba wyżej tym muszę mieć do takiej jednostki zaufanie. Nie dało się ukryć, że największe zaufanie ma moja kuzynka Lyanna na ten moment. Pozwoliłem sobie na odważniejszy gest względem lwicy i lekko otarłem swój łeb po jej kark.
x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę [Nataka, Ragir]
- Nataka
- Gatunek: Lew afrykański
- Data urodzenia: 11 kwie 2014
- Specjalizacja: Szaman poziom 1
Medyk poziom 1 - Zdrowie: 100
- Waleczność: 40
- Zręczność: 40
- Percepcja: 70
- Kontakt:
-Nie, nie... Wszystko w porządku, Ragirze.-
Uśmiechnęła się do niego miło spoglądając nań spod lekko przymrużonych powiek. Na jego czuły gest otarcia się o jej kark szamanka uśmiechnęła się nikle i oparła się po chwili wygodnie o jego miękką i bujną grzywę. Westchnęła cicho chłonąc nozdrzami jego zapach.
-Rozumiem... I popieram twój pomysł. Stracę swoją aktualną rangę, ale z drugiej strony zachęca to do udzielania się w życiu stada. Mam nadzieję, że inni również podejdą do twojej decyzji w ten sam sposób, co ja.-
Wyjaśniła swój punkt widzenia spoglądając na niego kątem czerwonych ślepi. W międzyczasie lekko przejechała ogonem po boku Ragira.
Uśmiechnęła się do niego miło spoglądając nań spod lekko przymrużonych powiek. Na jego czuły gest otarcia się o jej kark szamanka uśmiechnęła się nikle i oparła się po chwili wygodnie o jego miękką i bujną grzywę. Westchnęła cicho chłonąc nozdrzami jego zapach.
-Rozumiem... I popieram twój pomysł. Stracę swoją aktualną rangę, ale z drugiej strony zachęca to do udzielania się w życiu stada. Mam nadzieję, że inni również podejdą do twojej decyzji w ten sam sposób, co ja.-
Wyjaśniła swój punkt widzenia spoglądając na niego kątem czerwonych ślepi. W międzyczasie lekko przejechała ogonem po boku Ragira.