x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
W perły zmienić deszcz...
- Ushindi
- Król

- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 10 lip 2019
- Specjalizacja:

- Waleczność: 52
- Zręczność: 60
- Percepcja: 40
- Kontakt:
W perły zmienić deszcz...
W porządku, jako że w ostatnim czasie Ushindi "troszkę" nam podrósł i jest już prawowitym nastolatkiem, niebawem będzie chodzącą górą hormonów. Niestety, testosteronu w sporej mierze. Jest już w wieku pierwszych szczenięcych miłostek, tych pełnych uroku, nieporadnych, słodkich, początkowo też całkiem niewinnych i przywodzących pełno kompromitujących oraz wpędzających w zakłopotanie sytuacji. Cóż, nie ma to jak antyreklama na początek.
Szukam dziewuszek, które mógłby troszku popodrywać. Wiecie, pierwsze głębokie spojrzenia w oczy, pierwsze niewiele warte wyznania, pierwsze kontakty fizyczne, nawet takie niewinne jak muśnięcie po policzku, pierwsze pocałunki. Wiek? Nastoletni. Ewentualnie zauroczenie nieco starszą od siebie, młodą dorosłą - jednak wątpię, by któraś chciała się odwzajemniać, niemniej nie odrzucam i takiej opcji. Zawsze można zyskać wiernego stalkera, może ziomeczka z obsesją, kto wie jak się potoczy?
Jeśli więc masz nastoletnią lwiczkę i chciałbyś odegrać coś na tej zasadzie, głównie na marginesie bo Ushindi obecnie mocno zajęty fabularnie - zapraszam!
Potencjalne "wielkie" miłości:
1. Khalie
2. Tabiri
Szukam dziewuszek, które mógłby troszku popodrywać. Wiecie, pierwsze głębokie spojrzenia w oczy, pierwsze niewiele warte wyznania, pierwsze kontakty fizyczne, nawet takie niewinne jak muśnięcie po policzku, pierwsze pocałunki. Wiek? Nastoletni. Ewentualnie zauroczenie nieco starszą od siebie, młodą dorosłą - jednak wątpię, by któraś chciała się odwzajemniać, niemniej nie odrzucam i takiej opcji. Zawsze można zyskać wiernego stalkera, może ziomeczka z obsesją, kto wie jak się potoczy?
Jeśli więc masz nastoletnią lwiczkę i chciałbyś odegrać coś na tej zasadzie, głównie na marginesie bo Ushindi obecnie mocno zajęty fabularnie - zapraszam!
Potencjalne "wielkie" miłości:
1. Khalie
2. Tabiri
Ostatnio zmieniony 22 sty 2020, 3:25 przez Ushindi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wajibu
- Pazur

- Data urodzenia: 24 sty 2020
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 65
- Zręczność: 55
- Percepcja: 30
- Kontakt:
Polecę Khalie
Nastolatką za miesiąc będzie, jednakże to będzie raczej tylko zauroczenie :P Może później zainteresuje się jednak jego braciszkiem?
- Hiraeth
- Gatunek: fenek
- Data urodzenia: 13 wrz 2018
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 10
- Zręczność: 21
- Percepcja: 55
- Kontakt:
Chcem. Znaczy w sensie zatwierdzic wzmianki chatowe - w aspekcie Tabiri rzecz jasna 
Hiraeth - (z jęz. walijskiego) - tęsknota za domem, do którego nie można już powrócić, za miejscem, które być może nigdy nie istniało; nostalgia; smutek z powodu miejsc utraconych (też: a deep, inborn sence of yearning for a home, a feeling, a place or a person that is beyond this plane of existence)
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie
czuł się jak u siebie w domu?" /S. Barańczak/
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie
czuł się jak u siebie w domu?" /S. Barańczak/
- Ushindi
- Król

- Specjalizacja:

- Kontakt:
@Khalie okej, przez kilka dni będę miała u siebie laptop partnera matki, więc mogę coś pisać. Potem liczę już, że mój wróci zdrowy i wrócę tak całkiem-całkiem 
Więc jak masz ochotę coś zacząć, daj znać czy fabuła, czy poboczny. Na fabu jestem obecnie z Tauro, więc nie wiem, czy Ci to nie przeszkadza z wiadomych powodów :>
Więc jak masz ochotę coś zacząć, daj znać czy fabuła, czy poboczny. Na fabu jestem obecnie z Tauro, więc nie wiem, czy Ci to nie przeszkadza z wiadomych powodów :>
- Ushindi
- Król

- Specjalizacja:

- Kontakt:
@Khalie trochę głupio mi brata porzucać
W sumie wątek tam dość istotny, więc wolałabym poboczne. Jakies wymagania co do miejsca? Bo ja bym wolała LZ jednak mimo wszystko xD