x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Pogaduchy
- Arkhantess
- Gatunek: Lew.
- Data urodzenia: 05 maja 2016
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 70
- Zręczność: 50
- Percepcja: 30
- Kontakt:
Re: Pogaduchy
Zagrałabym w sumie, ale na artach, a nie realistycznych zdjęciach. xP
- Dumat
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 15 kwie 2020
- Specjalizacja:
- Waleczność: 69
- Zręczność: 51
- Percepcja: 31
- Kontakt:
Też kiedyś myślałam o stworzeniu własnego, ale potem pozamykali darmowe hostingi, a ja bezrobotna - więc chwilowo nie mam kasy Ale jak już wyruszy - daj link ;3
Matko, moja pamięć jest tak zawodna, że wydawało mi się, że to było wilcze </3Toth pisze: ↑07 gru 2020, 23:15A tak apropo psich forum, było kiedyś coś zwane ''Deireadh''. Klimat był mega, bo było to wszystko osadzone w Średniowieczu, ale takim psim. Generalnie rangi były takie, jak w ludzkim, ale ten klimat. Nie pamiętam już za wiele, ale miało coś w sobie specyficznego. W zasadzie teraz to chyba nie ma żadnego aktywnego psiego/wilczego... jakoś tak obumarły.
Tyle tych pbfów było, że już kompletnie się mieszają x'D
JUŻ NIEBAWEM (autor: JieLing)
A GDY JUŻ BĘDĘ DUŻY...
- Shanteeroth
- Data urodzenia: 04 sie 2015
- Specjalizacja:
- Waleczność: 40
- Zręczność: 55
- Percepcja: 60
O, grałam na nim: https://www.youtube.com/watch?v=WQHhOTSSpOE
A raczej próbowałam, bo podobno nie trzymałam klimatu i mocno mnie objechano swego czasu za tekst pokroju: "miała w pysku Saharę", nie wypowiedziane jako postać lecz w ramach narracji - bo przecież wilki nie znają Sahary, to nie ten klimat etc. No, cóż, ogólnie nie lubię ograniczania narracji, więc długo nie zabawiłam. </3
EDIT: o, raz chyba też przyrównałam coś do jakiegoś kabaretu, jako narrator, by lepiej coś opisać. Też był problem. Po prostu nie było to miejsce dla mnie i dla mojego swobodnego stylu opowiadania x'D
A raczej próbowałam, bo podobno nie trzymałam klimatu i mocno mnie objechano swego czasu za tekst pokroju: "miała w pysku Saharę", nie wypowiedziane jako postać lecz w ramach narracji - bo przecież wilki nie znają Sahary, to nie ten klimat etc. No, cóż, ogólnie nie lubię ograniczania narracji, więc długo nie zabawiłam. </3
EDIT: o, raz chyba też przyrównałam coś do jakiegoś kabaretu, jako narrator, by lepiej coś opisać. Też był problem. Po prostu nie było to miejsce dla mnie i dla mojego swobodnego stylu opowiadania x'D
- Arkhantess
- Gatunek: Lew.
- Data urodzenia: 05 maja 2016
- Waleczność: 70
- Zręczność: 50
- Percepcja: 30
- Kontakt:
Pamiętam to forum, kątem oka spoglądałam, ale nie zagrałam tam
- Seth
- Gatunek: P.Leo
- Data urodzenia: 06 gru 2015
- Waleczność: 55
- Zręczność: 60
- Percepcja: 35
Serio za Saharę w narracji zrobili ci nieprzyjemną jazdę? Co za ludzie, ale jak tak i patrzę na tę reklamę, wilki na salonach, korony, czary mary... Mocno poważne forum czuje.Shanteeroth pisze: ↑08 gru 2020, 4:07O, grałam na nim: https://www.youtube.com/watch?v=WQHhOTSSpOE
- Shanteeroth
- Specjalizacja:
@Seth No tak wyszło xD Zresztą skoro po kilku latach o tym pamiętam, to raczej nie było to subtelne zwrócenie uwagi. Z tego, co pamiętam, na czacie robili mi mocne aluzje, więc strzeliłam w koncu focha i sobie poszłam
Nie no, okej, rozumiem trzymanie klimatu i pewnie wielu osobom to pasowało (sądząc po fali która wtedy na czacie poszła), po prostu dla mnie to takie sztywne i no... Nie przypasowalo mi. A szkoda, bo miałam kurtyzanę i właśnie wpadli strażnicy, więc pewnie miałabym właśnie uroczą fabułę niszczenia mojej postaci - co, o zgrozo, lubię
Nie no, okej, rozumiem trzymanie klimatu i pewnie wielu osobom to pasowało (sądząc po fali która wtedy na czacie poszła), po prostu dla mnie to takie sztywne i no... Nie przypasowalo mi. A szkoda, bo miałam kurtyzanę i właśnie wpadli strażnicy, więc pewnie miałabym właśnie uroczą fabułę niszczenia mojej postaci - co, o zgrozo, lubię
- Gerald
- Gatunek: P.Leo
- Data urodzenia: 15 kwie 2020
- Zręczność: 40
- Percepcja: 40
- Kontakt:
Wydaje mi się że narracja przedewszystkim powinna być zrozumiała dla czytającego, dlatego żarty, anegdoty, zwroty i odniesienia jako takiego klimatu nie psują?
Za to takie sztywniacto i owszem, a przynajmniej jest to ruch sprawiajacy że tworzy im się raczej wąska grupka graczy i chociaż może na krótką metę ujednolica społeczność to okraja ją, czy zamyka na powiew świeżości, a to jest powolna śmierć dla forum?
No nic, ich strata xD a być może i nasz zysk? Bo graczem jesteś nietuzinkowym.
Za to takie sztywniacto i owszem, a przynajmniej jest to ruch sprawiajacy że tworzy im się raczej wąska grupka graczy i chociaż może na krótką metę ujednolica społeczność to okraja ją, czy zamyka na powiew świeżości, a to jest powolna śmierć dla forum?
No nic, ich strata xD a być może i nasz zysk? Bo graczem jesteś nietuzinkowym.
REF
♃ || ♄ || ♅
- Shanteeroth
- Specjalizacja:
Kurczę, dziękuję, to bardzo miłe
Tak samo jak ten promyczek < 3
Może dla niejednego głupotka, ale... ouu. Nie wiem co napisać o_O