x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Dance with the devil tonight
- Enasalin
- Nowicjusz

- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 11 lip 2015
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 66
- Zręczność: 56
- Percepcja: 35
- Kontakt:
Dance with the devil tonight
Cóż. Kiedy już podobny temat miałam, ale stał się tak mocno nieaktualny, że przyszedł w końcu czas na drugi. Poszukuję paru relacji, ale zaznaczam, że wolałabym by się odbyły na fabule. Na marginesie trzeba mnie mocno i często kopać w dupsko, bo mam tendencje do zapominania o tym dziale (podobnie jak w akcjach specjalnych xD).
Zatem:
- Encia szuka niewolników. Może być jeden, może być ich więcej, ja nikomu nie odmówię. Jak Encia podchodzi do niewolnictwa każdy wie. Miło by było, gdyby trafił się ktoś kto wręcz fanatycznie chciałby jej służyć i ją adorować w swoich działaniach. Obiecuję, że takiego niewolnika Encia będzie kochać jak dziecko swoją ulubioną zabawkę :3 Obojętnie czy będzie to już ustalona relacja i ktoś mi stworzy taką postać (lub ustali się to na zasadzie jakiejś historii w międzyczasie), czy stworzymy wspólnie taką relację od samego początku.
- Członków stada. Gdyby ktoś chciał dołączyć, a się wstydzi i boi, że jak tylko wejdzie na tereny bractwa to zginie - śmiało można mi pisać. Margines też wchodzi w grę, jeśli ktoś jest zainteresowany.
- Kogoś kto chciałby być jej "upiorem". Mianowicie, marzy mi się ktoś, kto by Encię prześladował, ale nie na zasadzie, że "wezmę cię powalę i zgwałcę" (tutaj patrzę na ciebie Mane xD). Cos bardziej na zasadzie takiego arcywroga, kogoś kto będzie ją wyśmiewał, pokonywał w różnych swoich gierkach, kogoś, w cieniu kogo Encia będzie żyć (w końcu nie jest jednoosobową armią, niezwyciężoną i niezniszczalną), nabierając coraz większego wkurwa, motywując się, trenując i rozwijając by tej osobie w pewnym momencie dokopać i posłać do piachu. Może być nawet szaman, jak już mówię, tu bardziej chodzi o to by doskonalić Encię sprowadzając ją czasami do parteru, raczej nie przewiduję tutaj typowych walk, może kiedyś.
- Przyjaciół i wrogów. I o ile wrogiem wcale nie jest trudno zostać, tak myślę, że postawiłabym przed niejednym niemałe wyzwanie, gdyby miał zostać przyjacielem Enki.
- Wtyk w pozostałych stadach. Gdyby ktoś się chciał pobawić w małe zamieszanie, to zapraszam c:
Zatem:
- Encia szuka niewolników. Może być jeden, może być ich więcej, ja nikomu nie odmówię. Jak Encia podchodzi do niewolnictwa każdy wie. Miło by było, gdyby trafił się ktoś kto wręcz fanatycznie chciałby jej służyć i ją adorować w swoich działaniach. Obiecuję, że takiego niewolnika Encia będzie kochać jak dziecko swoją ulubioną zabawkę :3 Obojętnie czy będzie to już ustalona relacja i ktoś mi stworzy taką postać (lub ustali się to na zasadzie jakiejś historii w międzyczasie), czy stworzymy wspólnie taką relację od samego początku.
- Członków stada. Gdyby ktoś chciał dołączyć, a się wstydzi i boi, że jak tylko wejdzie na tereny bractwa to zginie - śmiało można mi pisać. Margines też wchodzi w grę, jeśli ktoś jest zainteresowany.
- Kogoś kto chciałby być jej "upiorem". Mianowicie, marzy mi się ktoś, kto by Encię prześladował, ale nie na zasadzie, że "wezmę cię powalę i zgwałcę" (tutaj patrzę na ciebie Mane xD). Cos bardziej na zasadzie takiego arcywroga, kogoś kto będzie ją wyśmiewał, pokonywał w różnych swoich gierkach, kogoś, w cieniu kogo Encia będzie żyć (w końcu nie jest jednoosobową armią, niezwyciężoną i niezniszczalną), nabierając coraz większego wkurwa, motywując się, trenując i rozwijając by tej osobie w pewnym momencie dokopać i posłać do piachu. Może być nawet szaman, jak już mówię, tu bardziej chodzi o to by doskonalić Encię sprowadzając ją czasami do parteru, raczej nie przewiduję tutaj typowych walk, może kiedyś.
- Przyjaciół i wrogów. I o ile wrogiem wcale nie jest trudno zostać, tak myślę, że postawiłabym przed niejednym niemałe wyzwanie, gdyby miał zostać przyjacielem Enki.
- Wtyk w pozostałych stadach. Gdyby ktoś się chciał pobawić w małe zamieszanie, to zapraszam c:
Daddy looking at me
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
Od faleczki I Od ragirkowej I Od maerki
I Od ragirkowej I Od gunterkowej
I Encia
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
- Arkhantess
- Gatunek: Lew.
- Data urodzenia: 05 maja 2016
- Waleczność: 70
- Zręczność: 50
- Percepcja: 30
- Kontakt:
Enciu, a zwykła znajomość + dołączenie do stada? bo niby miałam iść do Oazy, ale no... coś wolni mi idzie ten margines. ;/ I się waham. 
- Enasalin
- Nowicjusz

- Specjalizacja:
- Kontakt:
To jak już chcesz, generalnie jak dołączysz do stada to w zasadzie będziesz też ją poznawać, bo tylko ona może jak na razie przyjmować, więc z tego i tak wyjdzie jakaś znajomość 
Daddy looking at me
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
- Arkhantess
- Kontakt:
To byłoby mega, Enciu 
Margines, czy jak? wolałabym margines w razie laga by cię nie blokować
Margines, czy jak? wolałabym margines w razie laga by cię nie blokować
- Enasalin
- Nowicjusz

- Specjalizacja:
- Kontakt:
Może być margines, tylko mówię, musisz mnie kopać w dupsko, tak co jakieś dwa, trzy dni, bo ja zapominam o tym, że mam marginesy.
Daddy looking at me
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
- Arkhantess
- Kontakt:
Enciu, ja też zapominam, haha
ale o Władcy powinnam pamiętać!
Mam zacząć? a jeśli tak, to jakie tereny preferujesz?
Mam zacząć? a jeśli tak, to jakie tereny preferujesz?
- Enasalin
- Nowicjusz

- Specjalizacja:
- Kontakt:
Już zrobiłam margines, oznaczyłam w temacie, możesz wbijać.
Daddy looking at me
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
- Arkhantess
- Kontakt:
Eniu, tylko nie zjedz mnie na starcie. 
- Mimeaugaidi
- Gatunek: Lew (Tsavo)
- Data urodzenia: 01 sty 2016
- Specjalizacja:
- Waleczność: 50
- Zręczność: 35
- Percepcja: 65
- Kontakt:
Chętnie Mim byłby arcywrogiem Enki ale serio nie wiem jak to zrobić
Poza tym nie chce śmierci mojej postaci
D
Myślałam nad takim czymś, że Mim sobie ubzdurał, że En przysłała ta lampucera Bogini Słońca żeby go zniszczyć więc może kiedyś chciał ją zabić i ją prześladować czy coś i może teraz by sobie w dżungli knuł jak się jej pozbyć
Myślałam nad takim czymś, że Mim sobie ubzdurał, że En przysłała ta lampucera Bogini Słońca żeby go zniszczyć więc może kiedyś chciał ją zabić i ją prześladować czy coś i może teraz by sobie w dżungli knuł jak się jej pozbyć
- Enasalin
- Nowicjusz

- Specjalizacja:
- Kontakt:
To co przedstawiasz średnio mi pasuje na arcywroga, bardziej na takiego zwykłego :u
Daddy looking at me
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
I Encia
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me