Nie ukrywając czułem dumę z mojego tworu już po jego skończeniu, ale reakcja Furahy była jeszcze lepsza, niezwykle budująca i taka... niecodzienna dla mnie, gdyż mało kto w moim klanie tak reagował na twory, które nie pochodziła od Mistrzów Płomieni. Jednak nie przeszkadzało mi to, aby również się uśmiechnąć.
- Niech ci dobrze służy... - Mówiłem, gdy sobie przypomniałem o jednej rzeczy. Podpisaniu tej torby. Podszedłem do niej, po czym paroma ruchami pazurów wyryłem na boku torby znak ognia, taki sam jak na moim ramieniu. Co prawda nie miałem przy sobie barwników, ale nie stało to na przeszkodzie, aby wycieniować znak, aby się się wyróżniał. - I teraz jest już wszystko - Dopowiedziałem chowając pazury.
- Jasne, w końcu jest twoja - Odpowiedziałem, jeszcze przez chwilę przyglądając się, jak układa wszystko w swojej torbie. Następnie spojrzałem na powoli idące po niebie słońce i chociaż polowanie było super rozrywką, to jakoś czułem taki niedosyt. Powalczyłbym sobie jeszcze z kimś... trzeba będzie rozeznać w okolicy, może akurat ktoś chciałby stoczyć pojedynek? Rozciągnąłem się, po czym zwróciłem się do Furahy.
- Hmn... nudzi mi się. Idziesz na kolejne polowanie?- Zapytałem szamana i czekałem na jego odpowiedź.
x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Tam, gdzie Ognia i Wiatru łączą się drogi... [Ignis, Furaha]
- Ignis
- Gatunek: Panthera Leo
- Data urodzenia: 10 sie 2018
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 75
- Zręczność: 70
- Percepcja: 30
- Kontakt:
Re: Tam, gdzie Ognia i Wiatru łączą się drogi... [Ignis, Furaha]
► Pokaż Spoiler
- Furaha
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 14 cze 2013
- Specjalizacja:
- Waleczność: 30
- Zręczność: 50
- Percepcja: 72
- Kontakt:
-Dziękuje- Skinąlem mu lekko łbem.
-Widzę, ze nie tylko płomienna grzywa cie charakteryzuje ale i płomień płonący wewnątrz- Czy to potwierdzenie? Mógł to tak odebrać. W końcu czemu nie. Samiec na pewno skorzysta z tego, a i ja będę mógł.
@Ignis
-Widzę, ze nie tylko płomienna grzywa cie charakteryzuje ale i płomień płonący wewnątrz- Czy to potwierdzenie? Mógł to tak odebrać. W końcu czemu nie. Samiec na pewno skorzysta z tego, a i ja będę mógł.
@Ignis
Głos Karta Postaci Dziennik
Niektórzy ludzie stają się duchami, jeszcze zanim umrą.
Niektórzy ludzie stają się duchami, jeszcze zanim umrą.
- Ignis
- Gatunek: Panthera Leo
- Data urodzenia: 10 sie 2018
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 75
- Zręczność: 70
- Percepcja: 30
- Kontakt:
- No raczej. W końcu wywodzę się z Klanu Ognia oraz czuwa nade mną Ognisty Opiekun, więc Ogień i jego siła jest nieodłączną częścią mnie - Rzekłem dumnie, a to było dla mnie oczywiste.
- To chodź Furaho - Rzuciłem zachęcająco po czym pobiegłem przed siebie, w głąb złotej niczym słońce sawanny. Co prawda nie wiedziałem jeszcze na co będziemy polować, ale pewnie Pasterz Dusz za niedługo wyczai coś ciekawego do upolowania.
/ZT/
@Furaha
- To chodź Furaho - Rzuciłem zachęcająco po czym pobiegłem przed siebie, w głąb złotej niczym słońce sawanny. Co prawda nie wiedziałem jeszcze na co będziemy polować, ale pewnie Pasterz Dusz za niedługo wyczai coś ciekawego do upolowania.
/ZT/
@Furaha
► Pokaż Spoiler