x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Co sądzisz o postaci?
- Lorraine
- Gatunek: Lampart Plamisty
- Data urodzenia: 17 mar 2016
- Waleczność: 50
- Zręczność: 50
- Percepcja: 40
- Kontakt:
Re: Co sądzisz o postaci?
Imię: Kocham imiona dwu członowe ale tutaj mi kompletnie nie pasuję.
wygląd: cóż, pomyślałam jak go zobaczyłam, że to pantera śnieżna, bo nie dość, że szary (co mi tu w ogóle nie pasuję) to jeszcze ma więcej pasków niż cętek. I jeszcze puszysty ogon..
Charakter: No może być
wygląd: cóż, pomyślałam jak go zobaczyłam, że to pantera śnieżna, bo nie dość, że szary (co mi tu w ogóle nie pasuję) to jeszcze ma więcej pasków niż cętek. I jeszcze puszysty ogon..
Charakter: No może być
- Silver Hunter
- Posłaniec
- Gatunek: Gepard grzywiasty
- Data urodzenia: 25 lip 2017
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 39
- Zręczność: 61
- Percepcja: 35
- Kontakt:
Imię: jest ładne
Wygląd: też spoko
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: nie wiem, ale to na pewno ciekawa postać
Dodatkowe: brak
Wygląd: też spoko
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: nie wiem, ale to na pewno ciekawa postać
Dodatkowe: brak
Zaczekaj nad brzegiem rzeki - wkrótce przypłynie ciało twojego wroga.
- Datura
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 19 paź 2015
- Specjalizacja:
- Waleczność: 41
- Zręczność: 47
- Percepcja: 67
- Kontakt:
Imię: Niezbyt klimatyczne, ale nawet fajne. Na pewno nietypowe.
Wygląd: Tez szary kolorek bardzo ładny. Ale jeśli chodzi o resztę, to ciapki, prążki, cętki, jakoś za dużo tego moim zdaniem. Podoba mi się ta chytra minka na avku.
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: Dobrze się zapowiada, ciekawy pomysł na postać. Więcej będę mogła powiedzieć jak już popiszę z Silverem.
Wygląd: Tez szary kolorek bardzo ładny. Ale jeśli chodzi o resztę, to ciapki, prążki, cętki, jakoś za dużo tego moim zdaniem. Podoba mi się ta chytra minka na avku.
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: Dobrze się zapowiada, ciekawy pomysł na postać. Więcej będę mogła powiedzieć jak już popiszę z Silverem.
- Enasalin
- Nowicjusz
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 11 lip 2015
- Specjalizacja:
- Waleczność: 66
- Zręczność: 56
- Kontakt:
Imię: Do momentu, aż nie usłyszałam o kwiatku o tej nazwie to z niczym mi się nie mógł skojarzyć. Teraz to nawet inaczej tego nie widzę, bo kolor sierści ma nawet taki sam jak kolor tego kwiatka
Wygląd: Jak wcześniej, kojarzy mi się z tym kwiatkiem bardzo mocno. Poza tym no nie ma za bardzo co powiedzieć o jej wyglądzie, bo ma taki jak większość lwioziemskich lwic, przynajmniej w założeniu jak ma wyglądać lwica stamtąd.
Zachowanie: Nie wiem czy chciałabym widzieć tak lwią ziemię. Jasne, złośliwość to rzecz nadającą smaczku, ale generalnie Datura chyba pozamieniała się na mózgi z Zirą.
Dodatkowe: Plz usuń te frędzle z uszu
Wygląd: Jak wcześniej, kojarzy mi się z tym kwiatkiem bardzo mocno. Poza tym no nie ma za bardzo co powiedzieć o jej wyglądzie, bo ma taki jak większość lwioziemskich lwic, przynajmniej w założeniu jak ma wyglądać lwica stamtąd.
Zachowanie: Nie wiem czy chciałabym widzieć tak lwią ziemię. Jasne, złośliwość to rzecz nadającą smaczku, ale generalnie Datura chyba pozamieniała się na mózgi z Zirą.
Dodatkowe: Plz usuń te frędzle z uszu
Daddy looking at me
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
Od faleczki I Od ragirkowej I Od maerki
I Od ragirkowej I Od gunterkowej
I Encia
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
Od faleczki I Od ragirkowej I Od maerki
I Od ragirkowej I Od gunterkowej
I Encia
- Kavo
- Gatunek: lew
- Data urodzenia: 23 lis 2015
- Waleczność: 55
- Zręczność: 55
- Kontakt:
Imię:Ciekawe, wydźwięk daje nutę takiej szlachcianki x)
Wygląd: Piękne oczy idealnie pasujące do białej ziemnej sierści.
Zachowanie: Pewna swego, ciekawa osóbka, zobaczymy jak jej pójdzie i czy zachowa sie jak do tej pory czy władza jej nie zmieni.
Dodatkowe: Czekam na nowe stadko i jego pierwsze działania.
Wygląd: Piękne oczy idealnie pasujące do białej ziemnej sierści.
Zachowanie: Pewna swego, ciekawa osóbka, zobaczymy jak jej pójdzie i czy zachowa sie jak do tej pory czy władza jej nie zmieni.
Dodatkowe: Czekam na nowe stadko i jego pierwsze działania.
- Malahir
- Posłaniec
- Gatunek: Lew afrykański
- Data urodzenia: 15 sty 2019
- Specjalizacja:
- Percepcja: 45
- Kontakt:
Imię: Proste, nieskomplikowane, ale brzmi całkiem przyjemnie.
Wygląd: Całkiem ładna kolorystyka. Lubię te jaśniejsze elementy, ładnie się odznaczają. No i dwukolorowe oczy zawsze fajne, zwłaszcza, jeśli tak ładnie kontrastują z całością.
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: Postać jest nowa, za dużo na fabule nie zrobiła, więc jak na razie trudno mi cokolwiek jednoznacznie powiedzieć. Wydaje się dość zrównoważonym osobnikiem, zobaczy się, jak dalej wyjdzie.
Dodatkowe: --
Wygląd: Całkiem ładna kolorystyka. Lubię te jaśniejsze elementy, ładnie się odznaczają. No i dwukolorowe oczy zawsze fajne, zwłaszcza, jeśli tak ładnie kontrastują z całością.
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: Postać jest nowa, za dużo na fabule nie zrobiła, więc jak na razie trudno mi cokolwiek jednoznacznie powiedzieć. Wydaje się dość zrównoważonym osobnikiem, zobaczy się, jak dalej wyjdzie.
Dodatkowe: --
- Kavo
- Gatunek: lew
- Data urodzenia: 23 lis 2015
- Zręczność: 55
- Kontakt:
Imię: Kojarzy mi sie z Malzaharem z lola ^^"
Zachowanie/ Sposób prowadzenia:Nie sledze zbytnio postaci ale jak an swój wiek raczej poprawne, nie próbuje kozakować jak niektóre osobniki, jeszcze jest młody i charakterek sie dopiero buduje.
Dodatkowe: Lubię postaci tego gracza i sam chciałbym mieć tyle siły aby tka pisać posty
Zachowanie/ Sposób prowadzenia:Nie sledze zbytnio postaci ale jak an swój wiek raczej poprawne, nie próbuje kozakować jak niektóre osobniki, jeszcze jest młody i charakterek sie dopiero buduje.
Dodatkowe: Lubię postaci tego gracza i sam chciałbym mieć tyle siły aby tka pisać posty
- Silver Hunter
- Posłaniec
- Gatunek: Gepard grzywiasty
- Data urodzenia: 25 lip 2017
- Specjalizacja:
- Waleczność: 39
- Zręczność: 61
- Kontakt:
Imię: fajne - kojarzy się z kawą xD
Wygląd: dość ponury i mroczny
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: trudno stwierdzić, jako że właśnie dowiedziałem się o Twym istnieniu xD
Dodatkowe: postać wydaje się ciekawa
Wygląd: dość ponury i mroczny
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: trudno stwierdzić, jako że właśnie dowiedziałem się o Twym istnieniu xD
Dodatkowe: postać wydaje się ciekawa
Zaczekaj nad brzegiem rzeki - wkrótce przypłynie ciało twojego wroga.
- Ureyza
- Gatunek: Lampart plamiasty
- Data urodzenia: 16 gru 2017
- Waleczność: 60
- Zręczność: 40
- Kontakt:
Imię: Nawet fajne, ale lepiej jeśli nie może być z suahili, to powinno spolszczone. Srebrny Łowca byłoby niezłe.
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: Nie śledzę zbytnio jego wątków, ale wydaje się być w porządku. Uwielbiam to jego przekonanie o swoim lwioństwie
Dodatkowe: brak.
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: Nie śledzę zbytnio jego wątków, ale wydaje się być w porządku. Uwielbiam to jego przekonanie o swoim lwioństwie
- Shadow
- Gatunek: Lew afrykański
- Data urodzenia: 25 lip 2015
- Waleczność: 50
- Percepcja: 50
- Kontakt:
Imię: oryginalne, jak większość na tym forum
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: postać wydaje się ciekawa
Zachowanie/ Sposób prowadzenia: postać wydaje się ciekawa
It's an ugly business doing one's duty. But just occasionally - it's a real pleasure.