x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Puchate kuleczki *.*
- Nuzira
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 22 paź 2016
- Waleczność: 50
- Zręczność: 40
- Percepcja: 60
- Kontakt:
Puchate kuleczki *.*
Jak wszyscy zapewne wiedzą, bowiem liczycie dokładnie posty (XD), Nuzira i Leoś nieco się do siebie zbliżyli... nawet nieźle się zabawili i chcielibyśmy by została po tak upojnej nocy jakaś pamiątka... a więc... poszukujemy chętnych na lwiątka! Im więcej tym weselej, choć spodziewam się że sporo osób może mieć zapełnione sloty ( @Tib może jakaś promka na darmowy slocik?)
Co do lwiątek, umaszczenie dowolne, od białego po ciemnobrązowe, wystarczy zerknąć sobie na drzewo genealogiczne Nuzirki W pakiecie będziecie mieć cudowne przyrodnie rodzeństwo, kochającą dwuogoniastą mamuśkę i jak się pośpieszycie to może tatuś wytrzyma w stadzie Lwiątka:
1. Enasalin - córka
2. Elandir - samczyk
3. Ganju - samczyk
4. Ushindi - córeczka
5. Neyaarii - samczyk
6. Indivi - samczyk
7. Haribu - córka!
Co do lwiątek, umaszczenie dowolne, od białego po ciemnobrązowe, wystarczy zerknąć sobie na drzewo genealogiczne Nuzirki W pakiecie będziecie mieć cudowne przyrodnie rodzeństwo, kochającą dwuogoniastą mamuśkę i jak się pośpieszycie to może tatuś wytrzyma w stadzie Lwiątka:
1. Enasalin - córka
2. Elandir - samczyk
3. Ganju - samczyk
4. Ushindi - córeczka
5. Neyaarii - samczyk
6. Indivi - samczyk
7. Haribu - córka!
Ostatnio zmieniony 12 lip 2020, 20:52 przez Nuzira, łącznie zmieniany 15 razy.
- Haribu
- Gatunek: Lew Afrykański
- Data urodzenia: 10 lis 2019
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 20
- Zręczność: 60
- Percepcja: 70
- Kontakt:
Kurczę, brałabym, ale przy mojej ostatniej niskiej aktywności i zawieszeniu wszystkich postaci poza Haribu raczej nie byłabym odpowiedzialną opiekunką Czemuż, ach czemuż muszę być taką miłośniczką zakładania nowych postaci?!
- Nuzira
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 22 paź 2016
- Waleczność: 50
- Zręczność: 40
- Percepcja: 60
- Kontakt:
Jak dla mnie to ty jesteś dość aktywna Czasem brak weny na jakąś postać, ja Nilimę niedawno też zawiesiłam więc rozumiem Jeśli jednak się skusisz to wiedz że chętnie ci kuleczkę przekażę @Haribu
- Haribu
- Gatunek: Lew Afrykański
- Data urodzenia: 10 lis 2019
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 20
- Zręczność: 60
- Percepcja: 70
- Kontakt:
Zastanowię się, choć szczerze na razie nie mam kompletnie pomysłu na to, jakie to byłoby lwiątko, a nie chcę się zgłaszać tylko po to, by stworzyć nową postać, na którą nie miałabym mieć weny Jak przestanie mnie boleć głowa, to się nad tym lepiej zastanowię.
- Neyaarii
- Gatunek: Lew afrykański
- Data urodzenia: 10 cze 2014
- Waleczność: 45
- Zręczność: 65
- Percepcja: 40
- Kontakt:
Hejka, ja w sumie szukam jakiegoś zapalnika do grania i ogólnie do powrotu, więc no jeżeli nie macie żadnego oporu to wzięłabym jakiegoś chłopczyka, tylko nie wiem w jaki kontent charakterowy iść, to musiałabym przemyśleć podczas nauki na składnię hiszpańską.
Właściwie, jeśli macie ochotę i miejsce, (o ile to aktualne), mogę zaoferować przygarnięcie jednego lwiątka! Bez różnicy czy chłopiec czy dziewczynka. ^^