x
Newsy
- 07.04.2024
- Nowa porcja questów czeka na śmiałków! -> Questy
- 06.04.2024
- Aktualizacja kwietniowa weszła w życie! Więcej szczegółów pod linkiem-> Aktualizacja kwietniowa
- 07.03.2024
- Wszystkie Panie zapraszamy do wzięcia udziału w Loterii z Okazji Dnia Kobiet! -> Loteria z okazji Dnia Kobiet
- 04.02.2024
- Postacią Miesiąca został Tauro
- 31.01.2024
- Dzienniki umiejętności zostały sprawdzone
Fabuła
- Aktualności fabularne
- > Świeża porcja nowości z Lwiej Krainy
- Przewrót na Lwiej Ziemi
- > Khalie przejęła władzę na Lwiej Ziemi po wypędzeniu dotychczasowych władców.
- Gniew Przodków
- > Po krainie przetoczyły się nieszczęścia i choroby. Mówi się, że to Przodkowie postanowili uprzykrzyć życie żyjącym, ale kto wie czy starzy szamani mają rację. Może po prostu przebywanie w niebezpiecznych terenach ma swoje konsekwencje.
- Epidemia w dżungli
- > Chodzą słuchy, że choroba w Dżungli przybiera na sile. Napotyka się tam wielu chorych, którzy wykazują agresję wobec nieznajomych.
- Szkarłatne Grzywy
- > Ragir odnowił dawne stado. Szkarłatni powrócili na zajmowane niegdyś ziemie.
Poszukiwania
Stada
Lwia Ziemia przywódcy: Khalie, Ushindi
Pazury Północy przywódca: Umahiri
Szkarłatne Grzywy przywódca: Ragir, Sigrun
Kilka słów o PewDiePie
- Tamu
- Gatunek: Lew
- Data urodzenia: 21 cze 2017
- Specjalizacja:
- Zdrowie: 100
- Waleczność: 30
- Zręczność: 60
- Percepcja: 60
- Kontakt:
Kilka słów o PewDiePie
Subscribe to PewDiePie!
Ogłaszam powszechną mobilizację całej internetowej społeczności. Szwedzki YouTuber PewDiePie (Felix Arvid Ulf Kjellberg) wkrótce utraci pierwsze miejsce wśród najbardziej subskrybowanych kanałów na YT, które zasłużenie zajmuje od 5 lat. Nie możemy do tego dopuścić. Jego porażka oznaczać będzie koniec pewnej ery internetu. Pasja i oddanie tego człowieka nie mają prawa przegrać z wielką i bogatą korporacją T-Series.
Jeśli więc choć trochę cenisz rozrywkę, którą zapewnia Ci platforma YT natychmiast zasubskrybuj Felixa. A jeśli już to zrobiłeś przekonaj do tego także całą rodzinę i wszystkich przyjaciół.
Liczy się każde kliknięcie, więc nawet nie próbuj tego lekceważyć!
BRO FIST!
https://www.youtube.com/user/PewDiePie
Ogłaszam powszechną mobilizację całej internetowej społeczności. Szwedzki YouTuber PewDiePie (Felix Arvid Ulf Kjellberg) wkrótce utraci pierwsze miejsce wśród najbardziej subskrybowanych kanałów na YT, które zasłużenie zajmuje od 5 lat. Nie możemy do tego dopuścić. Jego porażka oznaczać będzie koniec pewnej ery internetu. Pasja i oddanie tego człowieka nie mają prawa przegrać z wielką i bogatą korporacją T-Series.
Jeśli więc choć trochę cenisz rozrywkę, którą zapewnia Ci platforma YT natychmiast zasubskrybuj Felixa. A jeśli już to zrobiłeś przekonaj do tego także całą rodzinę i wszystkich przyjaciół.
Liczy się każde kliknięcie, więc nawet nie próbuj tego lekceważyć!
BRO FIST!
https://www.youtube.com/user/PewDiePie
- Enasalin
- Nowicjusz
- Data urodzenia: 11 lip 2015
- Specjalizacja:
- Waleczność: 66
- Zręczność: 56
- Percepcja: 35
- Kontakt:
Ta korporacja taka bogata, no patrz, a czy ktokolwiek wie ile ten jutuberski sprzedawczyk dostaje hajsu za reklamę czegokolwiek?
Jego kanał był fajny.... 10 lat temu.
Jego kanał był fajny.... 10 lat temu.
Daddy looking at me
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
Od faleczki I Od ragirkowej I Od maerki
I Od ragirkowej I Od gunterkowej
I Encia
Will I ever be free?
Have I crossed the line?
Mother looking at me
Tell me what do you see?
Yes, I've lost my mind
Od faleczki I Od ragirkowej I Od maerki
I Od ragirkowej I Od gunterkowej
I Encia
- Tazabana
- Gatunek: P.Leo
- Data urodzenia: 31 gru 2012
- Waleczność: 70
- Zręczność: 45
- Percepcja: 35
Nadal jest fajny i zarabia na tym co lubi, a lubi rozmieszać ludzi. Dlatego ja go lubię, chociaż bardziej wolałem jego gameplaye.
Ludzie którzy na niego narzekają powinni się ogarnąć i zająć chyba sobą. Do pewnego stopnia jest już celebrytą, ale to nie znaczy że stał się własnością mediów, czy tam użytkowników internetu i można mu narzucać jak ma prowadzić swój kanał, bo nam się coś nie podoba.
Bądźmy szczerzy, świat biznesu jest nieczuły, ale to ludzie którzy wszędzie pakują swoją negatywną energię by sobie użyć są gorsi.
Sprawa jest prosta, nie lubisz nie subskrybujesz i nie oglądasz.
Ludzie którzy na niego narzekają powinni się ogarnąć i zająć chyba sobą. Do pewnego stopnia jest już celebrytą, ale to nie znaczy że stał się własnością mediów, czy tam użytkowników internetu i można mu narzucać jak ma prowadzić swój kanał, bo nam się coś nie podoba.
Bądźmy szczerzy, świat biznesu jest nieczuły, ale to ludzie którzy wszędzie pakują swoją negatywną energię by sobie użyć są gorsi.
Sprawa jest prosta, nie lubisz nie subskrybujesz i nie oglądasz.
- Kifo
- Gatunek: lew afrykański
- Data urodzenia: 19 sie 2016
- Waleczność: 55
- Zręczność: 55
- Percepcja: 40
- Kontakt:
Ja tam go nie oglądam ale komentuję tylko dlatego, że:
o to, że zarabia na swoim kanale. Bo... who cares? Co to przeszkadza, że czasem jest lokowanie produktu albo, że czasem jest reklama w tle? Dlaczego tak ludzi boli, że youtuberzy zarabiają na tym, że są youtuberami? W czym jest problem? I ostatecznie - co komu do tego? Dla youtubera kanał jest takim samym źródłem dochodu co praca dla waszych rodziców. Co? Też są "sprzedawczykami" bo "sprzedali się" i swój czas zakładowi pracy? Infantylne myślenie. No chyba, że tu jest na myśli, że kogoś zakapował/sprzedał "bagietom" i tera prawilna kosa i elo elo tyle dobrych chłopaków się spruło na psach...
...a wystarczyło nie chlać pod blokami i przykładowo kogoś nie pobić/okraść/cokolwiek. xD
Ale, że... to nie jest nasz interes? Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy mają pretensje do youtuberajutuberski sprzedawczyk dostaje hajsu za reklamę czegokolwiek?
o to, że zarabia na swoim kanale. Bo... who cares? Co to przeszkadza, że czasem jest lokowanie produktu albo, że czasem jest reklama w tle? Dlaczego tak ludzi boli, że youtuberzy zarabiają na tym, że są youtuberami? W czym jest problem? I ostatecznie - co komu do tego? Dla youtubera kanał jest takim samym źródłem dochodu co praca dla waszych rodziców. Co? Też są "sprzedawczykami" bo "sprzedali się" i swój czas zakładowi pracy? Infantylne myślenie. No chyba, że tu jest na myśli, że kogoś zakapował/sprzedał "bagietom" i tera prawilna kosa i elo elo tyle dobrych chłopaków się spruło na psach...
...a wystarczyło nie chlać pod blokami i przykładowo kogoś nie pobić/okraść/cokolwiek. xD
- Ghayra
- Data urodzenia: 20 sie 2018
- Waleczność: 18
- Zręczność: 26
- Percepcja: 16
- Kontakt:
Mam wrażenie, że komuś pękło coś poniżej pleców, bo ktoś coś napisał co wam się nie podoba ;/
Tak, jest sprzedawczykiem, jak większość tych gwiazdek i tak, jest celebrytą w pełnym tego słowa znaczeniu (to, ze internetowym celebrytą nie znaczy, że nie jest, kek).
Dej no pan suba i kliknij dzwoneczek, bo spadnę z jutuberskiego piedestału i już nie będzie tyle pienionszków, a uwierzcie mi, jak bardzo chcę robić to co robiłem od x lat, ale teraz chcę wincyj pinionszków.
Jak chcesz się przekonać czy nie jest celebrytą, czy też własnością świata mediów - spróbuj wyobrazić sobie co by się stało gdyby faktycznie spadł z piedestału na rzecz tego "T series". Ludzie by się srali i robili pod siebie, petycje, protesty... ten temat powstał chyba z tego powodu xD
I żeby nie było, komentuję bo mam do tego pełne prawo, mam prawo się nie zgodzić z tak bezczelną propagandą na forum. Po prostu uwielbiam jak ktoś mi zarzuca, że wylewam żale, że powinnam zamknąć buzię, bo co mnie to obchodzi? Niestety, ale jak ktoś zarabia na tym, że robi coś publicznie, to mogę go skomentować jak chcę i... gdzie chcę.
c:
Tak, jest sprzedawczykiem, jak większość tych gwiazdek i tak, jest celebrytą w pełnym tego słowa znaczeniu (to, ze internetowym celebrytą nie znaczy, że nie jest, kek).
Dej no pan suba i kliknij dzwoneczek, bo spadnę z jutuberskiego piedestału i już nie będzie tyle pienionszków, a uwierzcie mi, jak bardzo chcę robić to co robiłem od x lat, ale teraz chcę wincyj pinionszków.
Jak chcesz się przekonać czy nie jest celebrytą, czy też własnością świata mediów - spróbuj wyobrazić sobie co by się stało gdyby faktycznie spadł z piedestału na rzecz tego "T series". Ludzie by się srali i robili pod siebie, petycje, protesty... ten temat powstał chyba z tego powodu xD
I żeby nie było, komentuję bo mam do tego pełne prawo, mam prawo się nie zgodzić z tak bezczelną propagandą na forum. Po prostu uwielbiam jak ktoś mi zarzuca, że wylewam żale, że powinnam zamknąć buzię, bo co mnie to obchodzi? Niestety, ale jak ktoś zarabia na tym, że robi coś publicznie, to mogę go skomentować jak chcę i... gdzie chcę.
c:
- Ragir
- Król
- Data urodzenia: 10 sie 2016
- Specjalizacja:
- Waleczność: 69
- Zręczność: 59
- Percepcja: 30
Petycje? protesty? pierdoły, gównoburze by zrobili i ucichło by jak zawsze a on by zarobił tylko na tym.
Zajęliby się czymś ciekawszym niż dramą jakiegoś ytbera xp
Zajęliby się czymś ciekawszym niż dramą jakiegoś ytbera xp